logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

CONSIGANTIEVERKOOP

Overweegt u uw auto te verkopen? Dan kan consignatie verkoop bij MBexpert een interessante manier zijn. Wanneer u uw auto zelf gaat verkopen dan komt daar best wat bij kijken en bovendien is het niet altijd even makkelijk. Op welke websites gaat u uw auto verkopen? Waar wordt u het beste gevonden? En hoe schiet u mooie foto’s die een eerlijk beeld geven van de staat van uw auto? Om deze redenen (en meer) kunnen wij u de hele handling uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto bij ons af te leveren. We maken dan duidelijke afspraken met elkaar zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Content Image 2

DE VOORDELEN VAN CONSIGNATIEVERKOOP

Zoals we hierboven al aangaven kan een particuliere verkoop een bewerkelijk proces zijn. Denk aan: het reinigen en fotograferen van de auto, het online adverteren, het te woord staan van potentiële kopers, het plannen van een bezichtiging en het onderhandelen van een goede prijs. Bij een consignatie verkoop besteed je al deze zaken uit aan ons. Zorgeloos verkopen dus!

vragen of interesse?

ONZE ANDERE DIENSTEN

Een auto importeren is heel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Met de importservice van MBexpert kunnen we prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden.

Overweegt u uw auto te verkopen? Dan kan consignatie verkoop bij MBexpert een interessante manier zijn. Wanneer u uw auto zelf gaat verkopen dan komt daar best wat bij kijken en bovendien is het niet altijd even makkelijk.

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website