logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

WELKOM BIJ MBEXPERT

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn jouw Mercedes-Benz expert, niets is hier te gek. Van onderhoud tot de meest geavanceerde aanpassingen aan je auto, wij regelen het voor je.

Al onze monteurs hebben opleidingen afgerond in Duitsland om zich officieel Mercedes-Benz specialist te mogen noemen. Nergens kom je zo veel kennis van één merk tegen. Mercedes-Benz laat jouw hart sneller kloppen, dat van ons ook. Onze aanpassingen en mogelijkheden geven daar een impuls aan.

Verbeter de rijervaring van je Mercedes-Benz en geniet van iedere kilometer op de weg.

Content Image 2
Onze visie

Altijd een topservice.

Klanten typeren onze service als optimaal. We zetten net dat stapje extra, gaan net wat verder dan de gemiddelde dealer en garage. Zowel in onze werkzaamheden als advies en de mogelijkheden die we bieden. Hier is niets te gek en draait het om het verlenen van topservice.

Dat merk jij vanaf het moment dat je contact met ons opneemt. Snelle reacties, eerlijk advies en we voeren geen reparatiewerkzaamheden uit zonder je toestemming. Wel zo prettig.

gallery_images_3_0_16698214241520781681.jpg

WAT MEER OVER ONS

MBExpert is onderdeel van Akin Electronics dat in 2003 werd opgericht.  Vanuit een grote passie voor Mercedes Benz verzorgen we de montage en installatie van elektronicasystemen in deze personen- en bedrijfsauto's.
Onze monteurs zijn volledig gespecialiseerd in de elektronicatechniek van Mercedes Benz.
Klantgerichte dienstverlening zowel naar dealers als particulieren. MBExpert al jaren voor een zeer betrouwbare, vakkundige en up to date dienstverlening.
Morgen Internet – Zorgeloos Light website