logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaats elektronica

Subpage Listing Image

Alarm inbouw

Alarmsystemen zijn een must voor Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment. Onze alarmsystemen laten jou via een app zien waar je auto zich bevindt en wanneer deze in beweging wordt gebracht.

LEES MEER
Subpage Listing Image

Multimedia inbouw

De rijervaring optimaliseren door multimediasystemen. Vanuit de fabriek is het onmogelijk om video’s af te spelen op het multimediascherm. Ook zijn alleen de Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment, zoals de S-klasse, voorzien van multimediasystemen voor passagiers op de achterbank.

LEES MEER
Subpage Listing Image

Complexe storingen

Onze monteurs hebben specialistische opleidingen afgerond en zijn gespecialiseerd in alles wat bij Mercedes-Benz komt kijken. We verhelpen complexe storingen en voeren direct een controle uit om soortgelijke problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen.

LEES MEER
Subpage Listing Image

Storingsdiagnose

MBexpert uit Assendelft werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

LEES MEER
Subpage Listing Image

Inbouw op maat

Beter dan anderen, completer dan anderen en een nog betere rijervaring. Jij wilt je Mercedes-Benz voorzien van een op maat gemaakte upgrade? Dat regelen onze monteurs voor je. Hier is alles mogelijk

LEES MEER
Morgen Internet – Zorgeloos Light website