logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

DETAILING

Exclusieve auto’s verdienen exclusieve verzorging. Steenslag, de wasstraat en weersomstandigheden tasten je lak aan. Het enige wat wassen doet, is problemen met de lak verhullen. Detailing herstelt dat soort problemen en brengt de lak terug in haar kracht.

Content Image 2

ZO GAAN WIJ TE WERK

Je auto ziet er weer als nieuw uit en wordt voorzien van de best mogelijke bescherming om nieuwe schade te voorkomen. Bij MBexpert werken we alleen met de beste producten op de markt en hebben we als geen ander kennis van Mercedes-Benz lak.

vragen of interesse?

Content Image 3

ONZE ANDERE DIENSTEN

Door geavanceerde technieken halen we meer vermogen uit je motorblok. Daardoor verbetert de rijervaring, haal jij er meer power uit en loopt je auto efficiënter. Het beste van twee werelden.
Exclusieve auto’s verdienen exclusieve verzorging. Steenslag, de wasstraat en weersomstandigheden tasten je lak aan. Het enige wat wassen doet, is problemen met de lak verhullen. 
Het onderstel heeft enorme invloed op de prestaties van je Mercedes-Benz. Door kleine aanpassingen kom jij net wat beter de bochten uit, reageert je auto beter op plotselinge gebeurtenissen en verbetert de algehele rijervaring.
Ieder uitlaatsysteem heeft eigen kenmerken. Laat je adviseren door onze specialisten en kies een uitlaatsysteem dat perfect aansluit op je wensen.

Met een autowrap breng je een grote verandering aan je auto aan. Eigenlijk een compleet eigen indentiteit. Het maakt je auto bovendien persoonlijk. Wrapping folie heb je in verschillende structuren. Van mat en satijn tot extra glans. Naast de uitstraling, zorgt folie ook voor een optimale bescherming.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website