logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

INBOUW OP MAAT

Beter dan anderen, completer dan anderen en een nog betere rijervaring. Jij wilt je Mercedes-Benz voorzien van een op maat gemaakte upgrade? Dat regelen onze monteurs voor je. Hier is alles mogelijk.

Content Image 2

EEN SPECIFIEKE WENS?

Een project dat helemaal wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. We maken van jouw Mercedes-Benz een uniek voertuig waar er maar één van in Nederland rijdt. Alle features die je nodig hebt om van iedere kilometer te genieten. Samen gaan we ervoor.

Plan je kennismakingsgesprek voor inbouw op maat in, dan hebben we het over de mogelijkheden. 

Werkplaatsafspraak plannen?

Content Image 3

MEER IN ONZE WERKPLAATS

Alarmsystemen zijn een must voor Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment. Onze alarmsystemen laten jou via een app zien waar je auto zich bevindt en wanneer deze in beweging wordt gebracht.
De rijervaring optimaliseren door multimediasystemen. Vanuit de fabriek is het onmogelijk om video’s af te spelen op het multimediascherm. Ook zijn alleen de Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment, zoals de S-klasse, voorzien van multimediasystemen voor passagiers op de achterbank.
Onze monteurs hebben specialistische opleidingen afgerond en zijn gespecialiseerd in alles wat bij Mercedes-Benz komt kijken. We verhelpen complexe storingen en voeren direct een controle uit om soortgelijke problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen.

MBexpert uit Assendelft werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Beter dan anderen, completer dan anderen en een nog betere rijervaring. Jij wilt je Mercedes-Benz voorzien van een op maat gemaakte upgrade? Dat regelen onze monteurs voor je. Hier is alles mogelijk
Morgen Internet – Zorgeloos Light website