logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

MULTIMEDIASYSTEMEN

De rijervaring optimaliseren door multimediasystemen. Vanuit de fabriek is het onmogelijk om video’s af te spelen op het multimediascherm. Ook zijn alleen de Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment, zoals de S-klasse, voorzien van multimediasystemen voor passagiers op de achterbank. Wij voorzien auto’s van schermen waarmee je een luxe en vooral prettige ervaring garandeert.

Content Image 2

Prettig comfort

Maak het voor passagiers nog prettiger om met je mee te rijden. De schermen kunnen gekoppeld worden met wireless koptelefoons en oordoppen.

Werkplaatsafspraak plannen?

Content Image 3

MEER IN ONZE WERKPLAATS

Alarmsystemen zijn een must voor Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment. Onze alarmsystemen laten jou via een app zien waar je auto zich bevindt en wanneer deze in beweging wordt gebracht.
De rijervaring optimaliseren door multimediasystemen. Vanuit de fabriek is het onmogelijk om video’s af te spelen op het multimediascherm. Ook zijn alleen de Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment, zoals de S-klasse, voorzien van multimediasystemen voor passagiers op de achterbank.
Onze monteurs hebben specialistische opleidingen afgerond en zijn gespecialiseerd in alles wat bij Mercedes-Benz komt kijken. We verhelpen complexe storingen en voeren direct een controle uit om soortgelijke problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen.

MBexpert uit Assendelft werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Beter dan anderen, completer dan anderen en een nog betere rijervaring. Jij wilt je Mercedes-Benz voorzien van een op maat gemaakte upgrade? Dat regelen onze monteurs voor je. Hier is alles mogelijk
Morgen Internet – Zorgeloos Light website