logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONDERHOUD

Het onderhouden van je auto laat je aan vakmensen over. Onze monteurs hebben jarenlange studies in Duitsland afgerond om zichzelf te specialiseren in Mercedes-Benz voertuigen. Die kennis zetten zij in om jouw auto van het best mogelijke onderhoud te voorzien.

Content Image 2

ZO GAAN WIJ TE WERK

Structureel je Mercedes-Benz laten onderhouden door experts verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat jij altijd het uiterste van je auto kunt vragen. Jouw auto verdient het best mogelijke onderhoud, wij zorgen daarvoor.

Plan je onderhoud direct in via onderstaand formulier.

Werkplaatsafspraak plannen?

Content Image 3

MEER IN ONZE WERKPLAATS

Je auto laten onderhouden of voorzien van extra’s? Verzeker jezelf van een optimale rijervaring of optimaliseer deze door onze services.
Structureel je Mercedes-Benz laten onderhouden door experts verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat jij altijd het uiterste van je auto kunt vragen.
De uitlijning van je Mercedes-Benz heeft directe invloed op je rijervaring. En een beschadiging is zo opgelopen. Voorkom verdere schade en laat je auto uitlijnen.
Of het nu tijd is voor de bandenwissel of je bent gewoon toe aan een nieuwe set all season banden, wij regelen het voor je. Bij het wisselen van de banden balanceren we ook direct je complete set, zo blijft de rijervaring optimaal.
Voor het herstellen van schade aan Mercedes-Benz voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres. Schade oplopen kan iedereen overkomen, hoe zuinig je ook bent. Wij inventariseren, repareren schade en herstellen je auto volledig.
Een periodieke controle van de belangrijkste onderdelen van een auto is nodig om de veiligheid te kunnen garanderen. Onze monteurs controleren je remmen en voeren waar nodig onderhoud uit. 
De jaarlijkse controle van je Mercedes-Benz laat je over aan specialisten. Wij kennen de zwakke punten van ieder model, uit ieder bouwjaar. We controleren en werken proactief.
Comfort in de auto is en blijft het allerbelangrijkste. Het aircosysteem heeft daar een groot aandeel in en moet regelmatig onderhouden worden. Met aircoservice controleren wij het systeem van jouw Mercedes-Benz en gaan we direct over tot actie.
Morgen Internet – Zorgeloos Light website