logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FINANCIERING / LEASE

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. MBexpert in Assendelft werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar / eigenares van een andere auto niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende lease- of financieringsvorm.

Content Image 2

ZAKELIJK & PARTICULIER

In samenwerking met onze financierings- & leasepartners bieden wij mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Omdat onze partners met diverse banken samenwerken, krijgt u altijd een scherpe rente.

Vraag naar de mogelijkheden of komt langs in onze showroom.

vragen of interesse?

ONZE ANDERE DIENSTEN

Een auto importeren is heel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Met de importservice van MBexpert kunnen we prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden.

Overweegt u uw auto te verkopen? Dan kan consignatie verkoop bij MBexpert een interessante manier zijn. Wanneer u uw auto zelf gaat verkopen dan komt daar best wat bij kijken en bovendien is het niet altijd even makkelijk.

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website