logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

STORINGSDIAGNOSE

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden. Echter levert dit niet altijd de oorzaak van de storing op.
 

Content Image 2

ZO GAAN WIJ TE WERK

MBexpert uit Assendelft werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen. Onze monteurs zijn niet alleen goed opgeleid, maar hebben jarenlange ervaring in het oplossen van storingen. Zo slagen wij er keer op keer in om onze klanten ook in het geval van een storing weer snel de weg op te helpen. 
 

Werkplaatsafspraak plannen?

Content Image 35

MEER IN ONZE WERKPLAATS

Alarmsystemen zijn een must voor Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment. Onze alarmsystemen laten jou via een app zien waar je auto zich bevindt en wanneer deze in beweging wordt gebracht.
De rijervaring optimaliseren door multimediasystemen. Vanuit de fabriek is het onmogelijk om video’s af te spelen op het multimediascherm. Ook zijn alleen de Mercedes-Benz voertuigen uit het topsegment, zoals de S-klasse, voorzien van multimediasystemen voor passagiers op de achterbank.
Onze monteurs hebben specialistische opleidingen afgerond en zijn gespecialiseerd in alles wat bij Mercedes-Benz komt kijken. We verhelpen complexe storingen en voeren direct een controle uit om soortgelijke problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen.

MBexpert uit Assendelft werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Beter dan anderen, completer dan anderen en een nog betere rijervaring. Jij wilt je Mercedes-Benz voorzien van een op maat gemaakte upgrade? Dat regelen onze monteurs voor je. Hier is alles mogelijk
Morgen Internet – Zorgeloos Light website